Dennis van de Ven Autoreconditionerings Bedrijf Helmond

Koplampherstel

De koplampen van uw auto for video zijn voorzien van een speciale UV-coating om de lichtdoorlatendheid van de kappen voor langere tijd te kunnen garanderen. Deze UV-coating wordt aangetast door invloeden van buitenaf zoals slecht weer, strooizout en het gebruik van de wasstraat. Verlies van deze coating door weersinvloeden kan er na een aantal jaren voor zorgen dat uw koplampen dof worden. Dit is natuurlijk van invloed op uw veiligheid in het verkeer en het kan uw Apk-keuring negatief beïnvloeden. Met een relatief simpele ingreep zorgt Dennis van de Ven ervoor dat uw koplampen weer stralen als nieuw.

Hieronder ziet u de stappen van een koplampherstel van een Mercedes met bijna 400000 km. De oude coating van de koplampen word geheel verwijderd en er word een nieuw UV coating aangebracht die we drogen met een speciale UV lamp.

DSC06052DSC06053DSC06054DSC06057DSC06056

 

Personal statements help for making conclusions in addition to providing advice regarding your academic and professional history

Personal statements are frequently used in conjunction with standardized application forms personal statements help and can likewise be used for other types of employment including simplifying. Personal announcements are generally used as part of an job interview process of grad faculty, Ph.D. plans, residency plans, and also other, from time to time, individual factors.